Dags för en förändring!Du kanske har fastnat i tänket och inte vet hur du ska komma igång? Tillsammans hittar vi nycklarna som hjälper dig att må ditt bästa jag.

Med 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör, erbjuder jag tryggt träningsklasser och livsstilförändringar till privatpersoner och företag.


Att tro på sig själv


Jag har gått den hårda vägen, stressat, varit “duktig flicka” och inte trott på mina egna förmågor, gått in i den berömda väggen. Ätit för mycket, ätit för lite.. Varit sockerberoende. Tränat för lite för att sen tränat för mycket. Och väldigt ofta jämfört mig med andra.Häng med och skapa goda vanor för dig och ditt vardagsmående!

Genom att träna regelbundet och varierat, äta bra och hälsosam mat, komma ihåg vila och återhämtning så optimerar du din hälsa. 

SOMA MOVE


En holistic träningsform där du jobbar med kroppen som ditt redskap. Rörlighet, styrka och balans i ett magiskt inifrån och ut paket.


RÖRLIGHET MED KVASTSKAFT


Flexibilitet och rörlighet med kvastskaft. En lugnare klass utan pulstoppar.


TRÄNINGSRESOR


Kickis Hälsa erbjuder SOMA MOVE och TABATA på träningsresor, bland annat till Rhodos och Portugal. 


TABATA


30 eller 45 minuters klasser. Intervaller i 20 sekunder med 10 sekunders vila, i totalt 4
minuter. Kort vila innan nästa block tar vid. Energi och pulshöjande klass.


MINDFULLNESS


 Mindfulness på Kickis vis. Lugna, mjuka rörelser, inspirerat från yogan, varvat med andetag och stillhet. Här får kroppen möjlighet att hämta in och landa.


KOM IGÅNG 


Kom igång, Samtal och Hälsocoahning.

Hjälp att komma igång med träning, hälsosammare livsstil, rörlighet, mindset, kost.

Fem träffar utöver inledande samtal.

 


Forever Living

The Aloe Vera Company


Allt började med en planta Aloe vera och en vision om att äga sin tid. Idag har Forever Living Products verksamhet i drygt 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig Aloe vera-produkt, kan vi kontrollera och garantera bästa Aloe vera-kvalitet. Forever Living Products Scandinavia är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

category_product_of_the_month
Essential Oils Lemon
Forever Aloe Vera Gel
Vitolize Women
Aloe Jojoba Shampoo
Aloe Deep Moisturizing Cream
Aloe MPD2xultra rengöringsmedel

TRÄNINGSRESOR


Sol, värme och att upptäcka andra länder ligger mig varmt om hjärtat.

.


Med 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör, erbjuder jag tryggt träningsklasser till företag och privatpersoner. Jag åker också som instruktör på olika träningsresor, bland annat till Rhodos och Portugal.