Att tro på sig själv

Jag har gått den hårda vägen, stressat, varit “duktig flicka” och inte trott på mina egna förmågor, gått in i den berömda väggen. Ätit för mycket, ätit för lite.. Varit sockerberoende, det gick inte en dag utan att jag åt godis. Tränat för lite för att sen tränat för mycket. Och väldigt ofta jämfört mig med andra.


Ärliga vänner och tydliga mål.

Att förändra och förändras, kräver mod och en insats – gamla beteenden sitter gärna kvar. Övning ger färdighet, jag vet vad små micromål och bra tankar gör för ens vardag. För mig har en kost, som passar mig och min livstil, träning, hälsosammare tankar, ärliga vänner och tydliga mål tagit mig dit jag är idag. 

Inte anade jag, en av dem som blev vald bland de sista på skolidrotten, att jag skulle jobba med hälsa. Som stannade hemma från skolan när vi skulle prata inför klassen. Att jag, skulle hålla i webinar och presentationer.


Bara jag själv sätter gränserna
I dag jobbar jag i en framtidsbransch där bara jag själv sätter gränserna för min framgång och utveckling. Möter okända människor och ser fram emot det, det är jag stolt över!

Jag har bott och levt i Dubai och Cypern. Det har varit både roligt och lärorikt. Att ta till sig av andra kulturer och leva utanför Sveriges trygga gränser är nyttigt. Både för självkänslan och självförtroendet. Vi har det välidigt bra i Sverige!


Jag hjälper dig att nå dina mål.

Tidigare hittade du mig som instruktör på Aerostep Co i Hofors. Där hade jag klasser i spinning, kettlebells, soma move och vattengympa. Idag har jag klasser i Soma Move och cirkelträning. Även som instruktör på Träningsresan till Portugal.

Genom att anlita mig får du högklassig coaching, jag hjälper dig att nå dina mål. Då jag själv har gått igenom stress, övervikt, och haft en minskad självbild, så kan jag sätta mig in i din situaton.

OM KICKIGlad och energifylld ”mitt i livet” hälsocoach, som gillar att lev(l)a livet. Jag hjälper dig att förbättra din hälsa och hitta rörelseglädjen.
Min filosofi är att ALLA kan, utifrån sina egna förutsättningar, för hälsa och rörelseglädje är för alla.


Med en bakgrund av att inte tränat alls, till lite för ofta, över och undervikt, sockerberoende och gått in i den berömda väggen,

har jag både kunskap och förståelse för dig som är redo att ta steget mot en hälsosammare vardag.

SAGT OM KICKIDu är en måbra spridare, får människor att våga utmana sig själva när de själva inte tror att de klarar av det, ser möjligheter, är lyhörd och positiv och har förmågan att coacha på individnivå.


GunillaSomaMove är den perfekta träningen för att få igång den stillasittande kontorskroppen. Man styr själv tempo och insats vilket passar perfekt även för den 'defekta' kroppen. Kickis livsglädje fyller rummet med värme och man känner sig glad och pigg när man avslutar passet.


Jenny

Kicki & hennes träningspass är bra. Mår alltid utmärkt när jag tränat med henne och det "hänger i" i flera dagar.


Fia


Kickis Hälsa

Kicki Söderlund/Häsocoach

kicki@kickishalsa.se

Mobil: 073-8318 294


© Kickis Hälsa 2020

Företaget har F-skattsedel