Att tro på sig själv.

Jag har gått den hårda vägen. Stressat, varit “duktig flicka” och inte trott på mina egna förmågor och gått in i den berömda väggen.

Ätit för mycket, ätit för lite, varit sockerberoende.

Ätit godis för att orka med vardagen. Inte tränat alls till att träna för ofta. Väldigt ofta jämfört mig med andra och kommit till korta.


Förändring och micromål.

Att förändra och förändras, kräver mod och en insats. Gamla mönster och beteenden sitter ofta djupt. Jag vet vad micromål och bra tankar kan göra för ens vardag. För mig har en kost, som passar mig och min livstil, träning, snällare tankar, micromål och Reiki tagit mig dit jag är idag. 


Inte anade jag, en av dem som alltid blev vald bland de sista på skolidrotten, att jag skulle jobba med hälsa., träning och friskvård.

Att jag som stannade hemma från skolan när vi skulle prata inför klassen, skulle hålla i webinar och presentationer.


Bara jag själv sätter gränserna.


Fast jag trodde att jag hade dåligt självförtroende så flyttade jag, ensam,  utomlands och bodde i fler olika länder, bl a i Dubai i fyra år. Att leva utanför Sveriges trygga gränser var nyttigt, både för självkänslan och självförtroendetJag hjälper dig att nå dina mål.

Genom att anlita mig får du en närvarande coach. Då jag själv har levt med stress, övervikt, och en minskad självbild, så kan jag sätta mig in i din situaton. Med det sagt så ibland får du en klapp på axeln, andra gånger en kick i rumpan. Jag hjälper dig att nå dina hälsomål, utifrån dina förutsättningar. Kan jag, så kan även du!

OM KICKIGlad och energifylld ”mitt i livet” hälsocoach, som gillar att lev(l)a livet. Jag hjälper dig att förbättra din hälsa och hitta rörelseglädjen.
Min filosofi är att ALLA kan, utifrån sina egna förutsättningar, hälsa och rörelseglädje är för alla.


Med en bakgrund av att inte tränat alls, till lite för ofta, över och undervikt, sockerberoende och gått in i den berömda väggen,

Har jag kunskap och förståelse för dig som är redo att ta steget mot en hälsosammare vardag, men som vill ha stöd under livsstilresan.

SAGT OM KICKIDu är en måbra spridare, får människor att våga utmana sig själva när de själva inte tror att de klarar av det, ser möjligheter, är lyhörd och positiv och har förmågan att coacha på individnivå.


GunillaSomaMove är den perfekta träningen för att få igång den stillasittande kontorskroppen. Man styr själv tempo och insats vilket passar perfekt även för den 'defekta' kroppen. Kickis livsglädje fyller rummet med värme och man känner sig glad och pigg när man avslutar passet.


Jenny

Kicki & hennes träningspass är bra. Mår alltid utmärkt när jag tränat med henne och det "hänger i" i flera dagar.


Fia