TRÄNING 

 


Ofta jobbar vi i någon typ av intervall, både korta och längre.

Du utgår från dig och din förmåga. Passen är olika uppbyggda från gång till gång


Iband använder vi enbart kroppen som motstånd, andra gånger använder vi t. e.x kettlebells, hopprep m.m.

När passet är slut ska du känna att kroppen är genomarbetad och förhoppningsvis har du ett härligt leende på dina läppar!

 SOMA MOVE


En holistic träningsform där du jobbar med kroppen som ditt redskap. Rörlighet, styrka och balans i ett magiskt inifrån och ut paket.

 

 TABATA


30 eller 45 minuters klasser. Intervaller i 20 sekunder med 10 sekunders vila, i totalt 4 minuter. Kort vila innan nästa block tar vid. Klassen utformas utifrån olika upplägg. Energi och

pulshöjande klass.


 RÖRLIGHET MED KVASTSKAFT


Flexibilitet och rörlighet med kvastskaft. En lugnare klass utan pulstoppar.

 

MINDFULNESS 


Vi använder sköna stretch- och yogaövningar kombinerat med närvarande mindfulnessmetoder. Låter andetagen hjälpa oss och övar på bättre andningsvanor.När du går hem hoppas jag att du har hittat ett lugn och en härvarande känsla.


GRUPPTRÄNING


Samla en grupp på minst fem personer så ses vi där det passar er! Tillsammans kommer vi fram till vilken typ av träning som passar er bäst. Kontakta mig för prisuppgift.


UTOMHUSTRÄNING


Samma upplägg som cirkelträning, men vi samlas utomhus oavsett väder. Fokus ligger på styrka och kondition.


 PERSONLIG TRÄNARE


Du kan boka mig för enskild träning. I paketet ingår ett inledande samtal, fem träningstillfällen och en avstämmning. Träningen anpassas efter dina önskemål.

Vänligen maila mig för upplägg och prisinformation.

 

 HÄLSOSAMTAL


Skulle du vara hjälpt med en långsiktig plan och någon som stöttar dig under resan? Då kan du med förtroende vända dig till mig. Att se människor växa och hjälpa dem nå sina mål är en härlig känsla.

 TRÄNINGSRESOR


Du kan boka mig för enskild träning.
I paketet ingår ett inledande samtal, fem träningstillfällen och en avstämmning. Träningen anpassas efter dina önskemål. Vänligen maila mig för upplägg och prisinformation.